Vzrušení

Vzrušení

Přišel si po více než roce. Vím, problémy, čas, ale chtíč tě přesto porazil! Chtěl si, abych byla přísná a něžná zároveň! Cožpak si na mě již zapomněl? Taková přesně jsem! j

Nejprve sem si tě pevně připoutala ke kříži, jakmile sem ti obtahovala provazy kolem tvého těla, cítila sem tlukot tvého srdce, jak si se bál a zároveň si byl celý vzrušený! Nemohl si se pohnout. A to ještě nic není! Beru do rukou provázek a svazuji ti varlata, každé varle zvlášť. Poté provázky přivazuji ke kříži. Nemůžeš už vůbec nic! Na volný penis ti nasazuji elektro kroužky a připojuji k power boxu, volím program dva, tvůj oblíbený! Zasténáš vzrušením! Postupně přidávám na síle. Začnu si hrát s tvými bradavkami. Nejprve je jemně mnu mezi prsty, máš je vystouplé a tvrdé. Ale to bych nebyla já, kdybych nepoužila žádnou  elektro hračku i na bradavky. Z kombinace ozubeného kolečka a neon wandu šílíš. Miluješ, když na mě vidíš, jak se mi to líbí, když tě mohu takto trápit! Jak mi v očích přeskakují jiskry a ty nevíš, zda uberu či ještě přidám!

Po chvíli s elektrem přestávám, vypnu všechny power boxy a začnu tě postupně rozvazovat. Cítíš chvilkovou úlevu, neb už se ti začaly odkrvovat ruce. Jakmile tě odpoutám z kříže, aplikuji ti na tvoji chlupatou hruď další elektrody. Ano, stále nemám dost a chci tě slastně mučit i nadále! Chytnu tě za podvázaná varlata a vodím si tě po mučírně jako pejska! 

Dostáváš pokyn, aby sis lehl na klec, na břicho! Řemeny tě řádně připoutám kolem zad a stehen. Z díry v kleci se ti tyčí nalitý penis! Zvohýbáš nohy v kolenou, ruce máš na zádech. Beru do rukou lana a nejprve tě jimi jemně hladím. Zapínán power box a elektrody ti začínají stimulovat bradavky. Je to o dost intenzivnější, když ležíš na břiše, že. Začínám uvazovat kozelec. Opět se nemůžeš ani pohnout. Varlata ti připevňuji provázky k palcům na nohou. Zasténáš. Připravuji si další elektro nadobíčko! Stojím za tebou! Tvá anální dírka je mi vydána na pospas! Připravuji anální dildo, které záhy pozná útroby tvých zadních vrátek! Lehce tě to zastudí, pomalinku jej do tebe zasouvám. Jakmile je dildo celé v tvojí anální kundičce, otáčím knoflíkem a začíná Elektro stimulace  ze vnitř. Vidím, jak ti vzrušením stojí chlupy na zádech, penis začíná slintat blahem. Oba chceme víc! Plynule zesiluji oba power boxy, jak na bradavkách, tak i v zadečku. Zrychlil se ti dech. Máš co dělat, aby si vzrušením neexplodoval. Vydržíš to však jen chvíli. Vzrušení tě nakonec přemůže, když ti ještě více utáhnu provázky na varlatech. Nevydržíš. Exploduješ.